This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Citirajte.....
+4
..MiA....<3
...pink...angel...
...LoVe_AnGeL...
_mima_princess_[*]_
8 posters
Stranica 4/5
Stranica 4/5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Citirajte.....
_mima_princess_[*]_ (citat):jaooo opet kisaaaa..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):kod nas je jako toplo i oblacno....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
mah nema weze......xP
shta se kod was radi
..MiA....<3- ♥__MoDeRaToR__♥
- Broj komentara : 670
Datum registracije : 2009-07-11
Mjesto : VRSAC
..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):jaooo opet kisaaaa..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):kod nas je jako toplo i oblacno....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
mah nema weze......xP
shta se kod was radi
_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):jaooo opet kisaaaa..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):kod nas je jako toplo i oblacno....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
mah nema weze......xP
shta se kod was radi
jaooo kako mi se spava...
zoka- ♥__PoMaLo_NaPrEdUjEsH__♥
- Broj komentara : 60
Datum registracije : 2009-08-14
i meni....tek je 9 a ja sam ustala....zoka (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):jaooo opet kisaaaa..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):kod nas je jako toplo i oblacno....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
mah nema weze......xP
shta se kod was radi
...pink...angel... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i meni....tek je 9 a ja sam ustala....zoka (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):jaooo opet kisaaaa..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):kod nas je jako toplo i oblacno....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):Nelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
glawa boli me dusa boli me stalno bi spawalaaaaaa....ma to je ljubaw i ja ziwim kada se smije u 7 12 i 5 ma to je ljubawi ja ziwim......uuuuu ljubaw je jedini l'jek
takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xD
mah nema weze......xP
shta se kod was radi
etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
meni mia i jelena stalno saljete......
ja sam ponowo drugi inst i sad je ok......
i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
mia stalno mi saljes wirus..... pa sam se po drugi put i ja zarazila....
meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
ja sam se napokon rjesila wirusa....
waljda
_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
ma ok... znam kako je to... uskoro cu da ocistim komp od virusa pa mozes da me odblokiras!..
waljda
i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
ma ok... znam kako je to... uskoro cu da ocistim komp od virusa pa mozes da me odblokiras!..
waljda
ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
vazi! kiss za obe......pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
kiss i za tebe....al trebas instalirat ponowo msn a onaj izbrisat tako ces ga se jedino kotarisat..MiA....<3 (citat):vazi! kiss za obe......pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
Stranica 4/5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 4/5