This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Citirajte.....
+4
..MiA....<3
...pink...angel...
...LoVe_AnGeL...
_mima_princess_[*]_
8 posters
Stranica 5/5
Stranica 5/5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Citirajte.....
ovo mi se i pre desavalo...samo trebam da ocistim kompjuter od virusa......pink...angel... (citat):kiss i za tebe....al trebas instalirat ponowo msn a onaj izbrisat tako ces ga se jedino kotarisat..MiA....<3 (citat):vazi! kiss za obe......pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):ovo mi se i pre desavalo...samo trebam da ocistim kompjuter od virusa..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
da... i mene i anu zeza msn...svasta...
ma ok... znam kako je to... uskoro cu da ocistim komp od virusa pa mozes da me odblokiras!..
meni mia i jelena stalno saljete......
ja sam ponowo drugi inst i sad je ok......
mia stalno mi saljes wirus..... pa sam se po drugi put i ja zarazila....
ja sam se napokon rjesila wirusa....
waljda
..MiA....<3- ♥__MoDeRaToR__♥
- Broj komentara : 670
Datum registracije : 2009-07-11
Mjesto : VRSAC
ok.....ajd onda jawnesh nam!!!KI$$$..MiA....<3 (citat):ovo mi se i pre desavalo...samo trebam da ocistim kompjuter od virusa......pink...angel... (citat):kiss i za tebe....al trebas instalirat ponowo msn a onaj izbrisat tako ces ga se jedino kotarisat..MiA....<3 (citat):vazi! kiss za obe......pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):ovo mi se i pre desavalo...samo trebam da ocistim kompjuter od virusa..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
da... i mene i anu zeza msn...svasta...
ma ok... znam kako je to... uskoro cu da ocistim komp od virusa pa mozes da me odblokiras!..
waljda
...pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
_mima_princess_[*]_ (citat):...pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
jao ja moram koristit staru werziju msn-a kako wam ne bih prenjela wirus.......pink...angel... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):...pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
i ja sam zarazenaaaaaaaaa
_mima_princess_[*]_ (citat):jao ja moram koristit staru werziju msn-a kako wam ne bih prenjela wirus.......pink...angel... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):...pink...angel... (citat):i meni je drago sto se ne ljutis OBAWEZNO MI JAWI!!!!KI$$$_mima_princess_[*]_ (citat):okk....drago mi je da se ne ljutis....jawii.....MiA....<3 (citat):ma ne ljutim se... kad se oslobodim virusa reci cu vam da me odblokirate......pink...angel... (citat):i ja sam te block...jel se ljutis......MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):cc..... e mia sorry morala sam te block jer cu slucajno slucajno zarazit.....sorryyyy.........pink...angel... (citat):meniii swiii_mima_princess_[*]_ (citat):omg.... ew opet ste me zarazile....nemogu wjerowat.......MiA....<3 (citat):meni salju mima,adna i moje dve drugarice iz raz-a......pink...angel... (citat):i meni.....heh_mima_princess_[*]_ (citat):ljooodi nakupili smo wirusa.......MiA....<3 (citat):da... i mene i anu zeza msn...svasta..._mima_princess_[*]_ (citat):jest....a josh me nesht zeza msn.......pink...angel... (citat):jel waaamaa dosadno..MiA....<3 (citat):hehe...sOoper......pink...angel... (citat):etooo mallllo i smajlija....ehheheh_mima_princess_[*]_ (citat):ewoooo.......pink...angel... (citat):nowooo...ajde citirajtee
waljda
i ja sam zarazenaaaaaaaaa
Stranica 5/5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5/5