This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Citirajte.....
+4
..MiA....<3
...pink...angel...
...LoVe_AnGeL...
_mima_princess_[*]_
8 posters
Stranica 3/5
Stranica 3/5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Citirajte.....
_mima_princess_[*]_ (citat):...pink...angel... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):...pink...angel... (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):...pink...angel... (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):
..MiA....<3- ♥__MoDeRaToR__♥
- Broj komentara : 670
Datum registracije : 2009-07-11
Mjesto : VRSAC
ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
..AnA...- ♥__DoBaR__pRiJaTeLj__♥
- Broj komentara : 125
Datum registracije : 2009-07-10
bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
jaooo opet kisaaaa..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):i ja sam.....MiA....<3 (citat):koji smor... bas sam umorna..._mima_princess_[*]_ (citat):bla bla..MiA....<3 (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):ma ew sredjujem kucu......pink...angel... (citat):ja se ew doosadujemmm.....a wii???..MiA....<3 (citat):ma ja cu sad ici kod Ane... sta ti radis?_mima_princess_[*]_ (citat):mah nema weze......xP.·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):bas steta.....AnA... (citat):_mima_princess_[*]_ (citat):nechu ic.....xD.... brat ostaje duze pa zbog oga nechu da idem.....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ajde drzim ti palceve da ides kad toliko zelis..._mima_princess_[*]_ (citat):takodje zawisi od njegowih frendowa...kmeee..... valjda cu ic.....xDNelchy (citat):aj supp_mima_princess_[*]_ (citat):ma meni je xtra...mozda odem na more i to s bratom...ali nije sigruno...xD ako me mama pusti....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ma samranje... kod tebe?_mima_princess_[*]_ (citat):pa sta ima kod vas....·˙·٠•●..MIA..●•٠·˙·. (citat):ok! pisem! xDD_mima_princess_[*]_ (citat):idemo nowo..citirajteeeeeeeeee....
i mozete pisat...
shta se kod was radi
Stranica 3/5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 3/5