This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
owde se pomazemo
+4
..AnA...
*MICA*
_mima_princess_[*]_
...pink...angel...
8 posters
Stranica 1/1
owde se pomazemo
owdje pisite u slucaju da trebate neki savjet sta da koristie za kosu,nesto tako postavite pitanje zasta vam treba i onda neka vam ostali odgovaraju a vi sebi izaberite sta vam treba
Re: owde se pomazemo
hmmm....
da treba mi pomoc..... brz mi se masti kosaaaaaa..... pa da li neko koristi neki dobar shampon ili regenerator????
da treba mi pomoc..... brz mi se masti kosaaaaaa..... pa da li neko koristi neki dobar shampon ili regenerator????
Da ja koristim pakovanje i šampon pantene pro-v!I ponekad balzam!Probaj garnijerovo pakovanje za kosu....meni se manje masti.....nadam se da ćeš rečiti taj problem!
*MICA*- ♥_NoWi_cLaN__♥
- Broj komentara : 44
Datum registracije : 2009-07-25
imam problem..zaljubila sam se u jednog decaka..ali nezz dal je on u mene..kako da saznam?
..AnA...- ♥__DoBaR__pRiJaTeLj__♥
- Broj komentara : 125
Datum registracije : 2009-07-10
hmm.....pa pokusaj prwo da budes dobar frend s njim....i pokusaj skontat da l se on tebi udwara...xD
pa widecu..pokusacu..
..AnA...- ♥__DoBaR__pRiJaTeLj__♥
- Broj komentara : 125
Datum registracije : 2009-07-10
imam problem i treba mi pomoc on se raspituje za mene , gleda me , kad god se okrenem i pricam sa nekim momkom on gleda , zeza me itd . e ja sad nznm da li je on u mene zaljubljen !!!!!!!!! jel moze pomoc moje bff mi kazu da jeste ali ja opet nisam sigurna , kako da saznam !!!!!!!!!!!!
pa vidi..1.gleda te..2.raspituje se za tebe..pa..ja mislim da jeste..posto ako te zeza..mozda ne zeli da ti saznas da je on zaljubljen u tebe..ja iskreno mislim da je on zaljubljen u tebe..inace ako nije..sto bi se raspitivao za tebe?..zar ne..tako da..ja mislim da jeste..)))
..any..- ♥_NoWi_cLaN__♥
- Broj komentara : 11
Datum registracije : 2009-07-11
ja takodje mislim da je zaljubljen....
ili mu izgledas kao dobra riba....xDD....
swe je moguce....
ili mu izgledas kao dobra riba....xDD....
swe je moguce....
i don t know, ali ja nisam neka riba samo da znas !!!!!!!!!!xD , barem ja tako mislim , a swi me ucutkuju nzm
meni nema pomotji...xDD
Little Demon of Jared- ♥_NoWi_cLaN__♥
- Broj komentara : 46
Datum registracije : 2009-09-26
Stranica 1/1