jedan problem... Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

*_Best Friends_*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jedan problem...

2 posters

Go down

jedan problem... Empty jedan problem...

Komentar by nikolas Thu Oct 22, 2009 12:06 am

ewo mene...ja sam novi clan...na ovaj forum sam dosao samo zbog jednog problema...nekom ce mozda izgledati smesno, nekom cu biti jadan...ali meni treba bar neko ko ce mi pomoci...ja imam jednu drugaricu sa kojom se vec duze vreme druzim...ustvari mi smo BFF...ali imam utisak da mi u zadnje vreme klizi iz ruku...kada hocu da pocnem neki razgovor...jednostavno nemam samopouzdanje...mislim da mnogo smaram...nije swe kao pre kada sam to radio a da nisam ni primecivao...nz sta da radim...ne bih da je izgubim...hvala unapred...

nikolas
♥_NoWi_cLaN__♥
♥_NoWi_cLaN__♥

Broj komentara : 1
Datum registracije : 2009-10-22

Na vrh Go down

jedan problem... Empty Re: jedan problem...

Komentar by Jelena Sat Jan 16, 2010 5:35 pm

Ej ja tek sad videla...Ovako,ne znam oce li ti savet biti od pomoci ali dobro

Pa prvo trebas da imas samopouzdanje,moras verovati sebi i verovati u sebe,moras znati sta hoces imati svoj stav i stil,tako sve pocinje....Ako dozvolis nekome da upravlja sa tobom postajes necija igracka,ako mislis da si npr dosadan ubedices sebe da si dosadan a onda ce biti lako ubediti ostale...Ako ste drugari razgovaraj sa njom,vidi sta ona misli sigurno ce ti pomoci...Moras imati veru u sebe,veru da to mozes i hoces,nije lako skupiti snage za nesto vazno - priznajem,ali ako kazes da mozes moci ces...A verujem da ce i ona uciniti sve da ti pomogne,svaki pravi prijatelj bi to ucinio...Nadam se da sam ti pomogla to je licno ono sto ja msm i kako ja postupam...
Jelena
Jelena
♥__MoDeRaToR__♥
♥__MoDeRaToR__♥

Broj komentara : 612
Datum registracije : 2009-07-31
Mjesto : Sa moja dva andjela_bilo gdje...Dannita,Will los adoro...

http://www.danna-garcia.heavenforum.com

Na vrh Go down

Na vrh