This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Ponovo....
+7
Malla
Nelchy
sammy_zlatnik
_Apa_
...pink...angel...
pinkiegirl
_mima_princess_[*]_
11 posters
Stranica 1/1
Re: Ponovo....
pa ne znam... verovatno ne, svako bi posao na svoju stranu... osim mozda par recenica cisto kao ok prijatelji
i ja isto.....msm progovorila bih nekoliko rijeci s njom/njim ali nikada ne bi znala moje tajne...
pa mogla bi kada bi shwatio/la da je pogrijeshio i obechao da to wishe nece radit
...pink...angel...: komentar modifikovan dana: Tue Aug 11, 2009 4:29 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Ne,mogu da se druzim ,,cao za cao,, a kao nekad NE.
_Apa_- ♥__PoMaLo_NaPrEdUjEsH__♥
- Broj komentara : 66
Datum registracije : 2009-07-23
Mjesto : Novi Pazar
slazem se....nikad vishe s jednom '' prijateljicom'' nisam kao prije.... ja pricam s njom i swe je ok ali nismo kao prije......
pa ja i moja best prijateljica smo krenule ispocetka..ja sam uradila nesto..ali to nije bilo toliko lose,izletjelo mi je pred njezinim deckom da ce ona s njim prekinuti...ali ona nije znala da sam to ja njemu rekla,i onda sam joj rekla da sam to ja...ona se naljutila na mene...ja sam je molila da mi oprosti u suzama...oprostila mi je jer nije uopste voljela tog decka..i evo sad smo BFF...
...pink...angel... (citat):pa mogla bi kada bi shwatio/la da je pogrijeshio i obechao da to wishe nece radit
ne... NIKADA KAO PRE!!!!
Malla- ♥_NoWi_cLaN__♥
- Broj komentara : 31
Datum registracije : 2009-08-10
Ne verujem, jer to ne bi bilo kao pre...
zoka- ♥__PoMaLo_NaPrEdUjEsH__♥
- Broj komentara : 60
Datum registracije : 2009-08-14
Mozda...Ako bi ponovo zadobila moje poverenje i ljubav..Ali iskreno msm da to ne bi bilo isto kao pre nego sto meje izneverio!!!
~*Ramona*~- ♥_NoWi_cLaN__♥
- Broj komentara : 43
Datum registracije : 2009-09-15
ne verujem bas BF ali prijatelj da
best friend bloom- ♥_NoWi_cLaN__♥
- Broj komentara : 24
Datum registracije : 2009-10-09
Stranica 1/1