This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Spam, Spam i razbacan forum....
3 posters
*_Best Friends_* :: SWASTAONICA :: * O Forumima * :: Sawjeti
Stranica 1/1
Spam, Spam i razbacan forum....
pa ewo nekoliko sawjeta nadam se da ce wam pomoci....
ovako kada neko udje u forum treba forum da bud epregledan naprimer u off teme ako je forum o anahi
ne sme biti ovakve kategorije
chat
games
ps
life
wn
reklame
muzika
tv
sport
...
vec mora biti
Chat-ona u pod forum games
Ps Art !- u pod gorum wn
Life
music,tv y sport
onda drugo
stare teme kao naprimer tema zurka
i vi tu sve objavite i zurka se zavrsi i posle nedelju dana jos je ta tema otvorena i jos moze u njju da se [ise i oni koji su se tek regovali kao ja cu doc ovo ono to je cist spam..... znaci tako stare teme u kantu sve lepo.....
trece
Pregledanost foruma je mnogo vazna kao i poceti velikim pocetnim slovom i nastaviti malima a ne npr naslov JA I MOJ KUCO ili ovako bi bolje izgledali Ja i moj kuco ..
cetvrto
lep font moj predlog je comic scans ms i ako veljkov to nije predlog..
Redovni admini i modovi
ako oni nisu redovni forum je propast ako vi sami brinete o njem treba da uzmete admina koji ce biti tu svaki dan a mod koji ce biti barem svaki drugii i dan i koji ce a pomaze
ovako kada neko udje u forum treba forum da bud epregledan naprimer u off teme ako je forum o anahi
ne sme biti ovakve kategorije
chat
games
ps
life
wn
reklame
muzika
tv
sport
...
vec mora biti
Chat-ona u pod forum games
Ps Art !- u pod gorum wn
Life
music,tv y sport
onda drugo
stare teme kao naprimer tema zurka
i vi tu sve objavite i zurka se zavrsi i posle nedelju dana jos je ta tema otvorena i jos moze u njju da se [ise i oni koji su se tek regovali kao ja cu doc ovo ono to je cist spam..... znaci tako stare teme u kantu sve lepo.....
trece
Pregledanost foruma je mnogo vazna kao i poceti velikim pocetnim slovom i nastaviti malima a ne npr naslov JA I MOJ KUCO ili ovako bi bolje izgledali Ja i moj kuco ..
cetvrto
lep font moj predlog je comic scans ms i ako veljkov to nije predlog..
Redovni admini i modovi
ako oni nisu redovni forum je propast ako vi sami brinete o njem treba da uzmete admina koji ce biti tu svaki dan a mod koji ce biti barem svaki drugii i dan i koji ce a pomaze
*_Best Friends_* :: SWASTAONICA :: * O Forumima * :: Sawjeti
Stranica 1/1