_mima_princess_[*]_ ♥__Gl._AdMiN__♥
Broj komentara : 1086 Reputation : 4 Datum registracije : 2009-05-17 Age : 28 Mjesto : ....zeNNica....
| Naslov komentara: Spam, Spam i razbacan forum.... Sat Aug 08, 2009 10:19 pm | |
| pa ewo nekoliko sawjeta nadam se da ce wam pomoci.... ovako kada neko udje u forum treba forum da bud epregledan naprimer u off teme ako je forum o anahi ne sme biti ovakve kategorije chat games ps life wn reklame muzika tv sport ... vec mora biti Chat-ona u pod forum games Ps Art !- u pod gorum wn Life music,tv y sport
onda drugo stare teme kao naprimer tema zurka i vi tu sve objavite i zurka se zavrsi i posle nedelju dana jos je ta tema otvorena i jos moze u njju da se [ise i oni koji su se tek regovali kao ja cu doc ovo ono to je cist spam..... znaci tako stare teme u kantu sve lepo.....
trece Pregledanost foruma je mnogo vazna kao i poceti velikim pocetnim slovom i nastaviti malima a ne npr naslov JA I MOJ KUCO ili ovako bi bolje izgledali Ja i moj kuco ..
cetvrto lep font moj predlog je comic scans ms i ako veljkov to nije predlog..
Redovni admini i modovi ako oni nisu redovni forum je propast ako vi sami brinete o njem treba da uzmete admina koji ce biti tu svaki dan a mod koji ce biti barem svaki drugii i dan i koji ce a pomaze | |
|
...pink...angel... ♥__AdMiN__♥
Broj komentara : 806 Reputation : 0 Datum registracije : 2009-05-21 Age : 27 Mjesto : __ZeNnIcA__
| Naslov komentara: Re: Spam, Spam i razbacan forum.... Mon Aug 10, 2009 6:03 pm | |
| | |
|
Jelena ♥__MoDeRaToR__♥
Broj komentara : 612 Reputation : 3 Datum registracije : 2009-07-31 Mjesto : Sa moja dva andjela_bilo gdje...Dannita,Will los adoro...
| Naslov komentara: Re: Spam, Spam i razbacan forum.... Sat Aug 22, 2009 1:07 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Spam, Spam i razbacan forum.... | |
| |
|