| Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? | |
|
+4Jelena Malla adich <3 _mima_princess_[*]_ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
_mima_princess_[*]_ ♥__Gl._AdMiN__♥
Broj komentara : 1086 Reputation : 4 Datum registracije : 2009-05-17 Age : 28 Mjesto : ....zeNNica....
| Naslov komentara: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Wed Jul 29, 2009 8:33 pm | |
| paaa??i kako ste reagowali... | |
|
| |
adich <3 ♥_NoWi_cLaN__♥
Broj komentara : 18 Reputation : 0 Datum registracije : 2009-08-10 Age : 28
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Mon Aug 10, 2009 7:29 pm | |
| uff... moj naj naj naj naj frend od 2 razreda tj.otkako je doshao u CG....on je zaljubljen u mene...msm meni je bolji on nego chitawa shkola..znachi swe prichamo..on zna swe MOJE tajne,i k'o mi se dja itd..ali priznao mi je da me woli...znao je moj odgowor.. NE.... bila sam zachudjena...ko niko..zbunjena takodje..bilo mi ga je zhao..znao je koliko jednu osobu wolim..ali on je nashao curu..i opet smo ostali BF... | |
|
| |
Malla ♥_NoWi_cLaN__♥
Broj komentara : 31 Reputation : 0 Datum registracije : 2009-08-10
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Tue Aug 11, 2009 12:09 am | |
| uff jeste jednom i ja sam mu objasnila da od toga nece biti nis i on se ohladio i sad ima devojku i ja sam tako happy zbog njega.... dusa moa... | |
|
| |
Jelena ♥__MoDeRaToR__♥
Broj komentara : 612 Reputation : 3 Datum registracije : 2009-07-31 Mjesto : Sa moja dva andjela_bilo gdje...Dannita,Will los adoro...
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Tue Aug 11, 2009 10:29 am | |
| jeste,ali mi nije drago zbog toga,al o5 smo prijatelji i onako zezamo se,druzimo... | |
|
| |
_mima_princess_[*]_ ♥__Gl._AdMiN__♥
Broj komentara : 1086 Reputation : 4 Datum registracije : 2009-05-17 Age : 28 Mjesto : ....zeNNica....
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Tue Aug 11, 2009 1:14 pm | |
| neznam....mozda...ali znam da takooo dobar nije nikad rekao to......ja msm da nije....waljda.. | |
|
| |
*No*OrDiNeRy*GiRl* ♥_NoWi_cLaN__♥
Broj komentara : 43 Reputation : 0 Datum registracije : 2009-08-26
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Wed Aug 26, 2009 1:20 pm | |
| uff...moj najbolji drug bio je zaljubljen u mene 6. godina! od tad se nisam bas druzila sa njim kao pre,jer nisam zelela da pomisli da mu dajem laznu nadu... ali on je sad zaljubljen u moju naj drugaricu,tako da smo super! | |
|
| |
Little Demon of Jared ♥_NoWi_cLaN__♥
Broj komentara : 46 Reputation : 0 Datum registracije : 2009-09-26
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Sat Sep 26, 2009 5:23 pm | |
| ix jeste...naj fren se lozxio na mene kad smo bili klinci tako da to nesxto nije bilo strasxno....sad smo samo drugowi...nazxalost ne wisxe BF...a skoro sam salnala da je moj dobar drug zaljubljen u mene ali prawim se kao da ne znam...xDD inacxe, bila sam i ja zaljubljena u mog najboljeg druga....to nam je josx wisxe ucxwrstilo prijateljstwo.. | |
|
| |
best friend bloom ♥_NoWi_cLaN__♥
Broj komentara : 24 Reputation : 0 Datum registracije : 2009-10-09
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Fri Oct 09, 2009 3:31 pm | |
| jeste jednom ili vise puta,ali mi bas i nije najbolji frend | |
|
| |
_Apa_ ♥__PoMaLo_NaPrEdUjEsH__♥
Broj komentara : 66 Reputation : 0 Datum registracije : 2009-07-23 Age : 32 Mjesto : Novi Pazar
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? Mon Oct 12, 2009 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? | |
| |
|
| |
| Da li se neki wash dobar frend zaljubio u was?? | |
|